Wie Is De Mol?

Niemand is te vertrouwen... Niemand...

Je werkt samen in een team, maar één iemand is niet te vertrouwen. Komt jij erachter wie de mol is? Deze leuke activiteit is uitermate geschikt voor uw bedrijfsuitje of om samen met uw vrienden en familie te spelen.

Hoe wij 'Wie is de Mol' spelen?

Bij binnenkomst krijgt iedereen een gesloten enveloppe met daarin zijn of haar rol. Aan de hand van uitdagende opdrachten is het de bedoeling dat u ontdekt wie over een dubbele identiteit beschikt. Er zit namelijk iemand bij u in het team, die eigenlijk bij een ander team hoort en daar ook punten voor kan verdienen. Niemand weet de rol van iemand anders dus ook het andere team niet. 

De mol zal er alles aan doen om het spel te saboteren maar zònder dat hij of zij betrapt wordt. Zelfs uw beste vriend, collega of familielid is tijdens deze activiteit niet te vertrouwen. Welk team vindt hun mol en verdient uiteindelijk de meeste punten?

De groep wordt in meerdere kleine teams van 5 tot 8 spelers verdeeld. Het spel bestaat uit meerdere rondes. 

  • Enveloppen ontvangen en uitleg van het spel.
  • Denkspelronde om de hersens even flink te laten kraken.
  • Doe-activiteiten (behendigheid)*
  • En tenslotte; het echte Wie is de Mol?-spel

*De behendigheidspelen worden aangepast aan groepsgrootte, locatie en uw wensen. Voorbeelden van activiteiten zijn; balansspel, geweer schieten, handboog schieten, limbo dansen, bowlingbal stapelen, sumoworstelen, decolleté behendigheid, bierpulschuiven, blackjack tafel, rodeostier, letterpakkenspel, blokken stapelen en op het matje. 

Wie De Mol Spel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Circa 2 uur
Kosten € 295,00 per groep, inclusief 6% btw*
  *Bij meer dan 20 personen berekenen we € 14,75 per persoon.
  *Kinderen <5 jaar Gratis, kinderen 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer
  Wie is de Mol wordt normaal gesproken buiten gespeeld, naar wens kan het binnen gespeeld worden.

 

 
 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door Rabo Collega's (Postwagen)
Wij hebben een hele gezellige teambuildingsmiddag/ avond gehad. Na ontvangst met koffie/thee en gebak hebben we "Wie is de Mol" gespeeld. Niet alleen fysiek maar ook mentaal werden we op een leuke manier uitgedaagd door Jan Jaap en zijn assistente om uiteindelijk onze "mollen" zich te laten bloot geven. Na een heerlijke BBQ (die ietsje eerder aan had gemogen) gingen we met een voldaan en tevreden gevoel weer huiswaarts. Leuke accommodatie, verrassende activiteiten en vriendelijk personeel.

Geplaatst door mariette
Afgelopen zondag genoten van een gps tocht. Hilarische opdrachten met als aandenken geweldige foto's. Hierna stond er een uitgebreide lunch klaar. Veel diversiteit en ruim voldoende aanwezig. Tot slot het wie is de mol spel gedaan. Leuke begeleiding en diverse spellen. De jarige heeft volop genoten van zijn verjaardag. Top!

Geplaatst door Poeisz Supermarkten
Leuke opdrachten, lekker actief. Knusse, gezellige zaal. Het was zeer geslaagd!

Geplaatst door PostNL Groningen
Met ca 35 mensen het spel 'wie is de mol' gespeeld. Een flink aantal hilarische momenten die zijn vastgelegd. Daarna een prima diner buffet met meer dan voldoende in zowel keus als beschikbaarheid. Erg vriendelijk personeel in de bediening. Kortom een hele dikke voldoende.

Geplaatst door Fam. Aalders
Op 24 januari 's middags met kinderen en kleinkinderen en 's avonds ook met andere gasten on 50-jarig huwelijksjubileum gevierd. De lunch was uitstekend, de spelletjes olv. Michel van Olivier Entertaining werden met veel enthousiasme gebracht en gespeeld. Ook het stamppotbuffet 's avonds was uitstekend verzorgd en bijzonder smakelijk. Ook over de bediening zijn wij vol lof! Wij komen graag bij Olivier Entertaining terug!

Geplaatst door Jellie van der Meulen
Op 2 mei vrijgezellenfeest gevierd. Wie Is De Mol gespeeld. Wat enthousiasme van de begeleider... helemaal top. Daarna bakplaten en gezellig samenzijn in eigen ruimte. Geweldig genoten met prima muziek en verzorging van gastheer Jelte! Onze grote dank! Mede door jullie onvergetelijke dag/avond gehad.

Geplaatst door Annie
Afgelopen zaterdag een vrijgezellenfeest gehad en "wie is de mol?" gedaan. Erg leuk en in 2 uur veel gelachen. Ook het eten was snel en erg lekker. Met de dieetwensen van iemand werd heel erg goed rekening gehouden!!!

Geplaatst door Wardenburg Beveiliging
Ons bedrijfsfeest was helemaal super ! Het spel Wie is de Mol is echt een aanrader.. lachen, gieren en brullen met het hele team. Eventuele problemen worden netjes opgelost. De BBQ was heerlijk en erg uitgebreid !