Western GamesWestern Games

De bekende Western Spelletjes aangevuld met o.a. pistool en geweer schieten!

Als een echte 'cowboy' of 'cowgirl' speel je op een ludieke manier, samen met je familie, vrienden of collega's diverse 'Western Games'. Door de diversiteit in de activiteiten is dit arrangement bijzonder geschikt voor familiefeesten met ouderen en kinderen.

De Western Games bestaan onder andere uit: handboog-, geweer- en pistoolschieten, quiz, hoefijzergooien, bierpulschuiven, spijkerslaan, blikwerpen, western balansspel en nog veel meer! Uiteraard ontbreekt ook onze eigen Rodeostier 'Bully' niet!

De Western Games van Olivier Entertaining kunnen door iedereen worden gespeeld. Tijdens een bedrijfsfeest of familiefeest is het leuk om je collega’s of familie uit te dagen en te laten zien dat jij alles in huis hebt om als 'Western Game Held' verder door het leven kan gaan.

Western Games

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Circa 2 uur
Kosten € 295,00 per groep tot 20 personen, inclusief 6% btw*
  *Vanaf 20 personen berekenen wij € 14,75 per persoon.
  *Kinderen <5 jaar Gratis, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.

 

 
 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door Familie Steenhuis
We hebben zondag onze familiedag gevierd bij de Postwagen.Iedereen was zeer enthousiast.De western games en de tocht op de funriders vond iedereen heel leuk.De verzorging van het eten en drinken (lunch/bbq) door Cynthia was super.Zeker een aanrader!

Geplaatst door Fam. Suurd
Op 2 juni 2012 hebben wij een familiedag gehouden bij jullie , wij zijn gestart met een leuke GPS tocht en daarna hebben we Westeren games gedaan dat was ook heel erg leuk. En als afsluiting hadden we steengrillen dat was super lekker!!rnHet was een zeer geslaagde dag iedereen vond het leuk. De bediening was prima en Michel en Arwin ( Olivier Entertaining) deden het super leuk

Geplaatst door Philip
Op 29 oktober jl. een hele leuke tussenstop gehad bij De Postwagen tijdens het vrijgezelllenweekend van onze maat. De Western Games met Snertmaaltijd. Erg gelachen en de Snert was perfect. Bedankt voor de goede organisatie!

Geplaatst door familie Koning
helemaal geschikt voor een familiefeest. kinderen vonden het ook erg leuk.