Tropisch Strandfeestje Themafeest

Heersen er buiten winterse sferen maar heeft u zin in wat warmers? Dan is het tropische strandfeestje een echte aanrader! Dit originele themafeest laat bij alle gasten de temperatuur stijgen. De zaal is versierd met palmbomen, leuke decoratieslingers en vlaggetjes, strandballen, eventueel een mini tikibar, bellenblaasmachine en iedereen krijgt natuurlijk een Hawaïkrans bij binnenkomst. Er is een tropische dj booth met een ervaren dj die de lekkerste zomerhits draait. Waag een poging bij de limbodanswedstrijd en win een strohoed! Dit feestje doet het ook goed bij een in de regen gelopen zomer...

Naast de DJ die vanuit een strandtent staat te draaien is er een spectaculaire lichtshow en zijn er hilarische activiteiten tussendoor. Zo kunt u vrijblijvend deelnemen aan Cocktail Race, Reuzen Mikado, Ananas Gooien, Kokosnoot Kraken en natuurlijk Limbo Dansen.

Tropisch Strandfeestje Themafeest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Plm. 2 uur
Kosten € 510,00 per groep tot 40 personen, inclusief 6% btw*
  *Vanaf 40 personen berekenen wij € 12,75 per persoon.
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.

TIP 1 - Mooie Lichtshow in Truss Caré

Wilt u iets meer spektakel tijdens de drive-in-show? Boek dan onze truss caré die bestaat uit een vierkanten kooi op de dansvloer waarin allerlei lichteffecten hangen. Denk hierbij aan spiegelbollen, movingheads, stage blinders, stroboscoops, spotjes en rookmachines. Op deze manier creëert u een dansvloer waar wel gedanst moet worden! Voor de truss caré betaald u € 275,00 extra. Vanaf 90 personen is de truss caré en inbegrepen.

TIP 2 - Karaoke

U kunt uw Tropisch Strandfeestje Themafeest uitbreiden met uw eigen karaokeshow. Met maar liefst 1910 Engelstalige, 301 Nederlandse en 70 Duitse Hitknallers voegt u een leuke act toe aan uw party. Met één of twee grote Tv-Schermen kunt u alle hits meezingen. Na afloop volgt er desgewenst een puntentelling automatisch op het scherm. Onze entertainer maakt er samen met u een ervaring van om nooit te vergeten! Voor de toevoeging betaald u € 175,00 incl. btw. Bij groepen groter dan 50 personen is de Karaoke inbegrepen.

TIP 3 - Hawaii Blouse & Krans

Het themafeest in stijl en een leuk aandenken mee naar huis. Geef elke gast een Hawaii Blouse en een Hawaii Krans bij binnenkomst en het feest is helemaal compleet. Desgewenst kunnen er ook nog zonnebrillen aan het assortiment toegevoegd worden. Meerprijs € 14,75 per persoon.