Trviant QuizTriviant Quiz

Meer informatie over onze nieuwe quiz; Triviant volgt snel!

 

*Geschiedenis (Geel)

*Aardrijkskunde (Blauw)

*Wetenschap & Natuur (Groen)

*Kunst & Literatuur (Paars)

*Amusement (Roze)

*Sport & Ontspanning (Oranje)

Aantal deelnemers Minimaal 8 personen, maximaal 200 personen.
Tijdsduur Plm. 2 uur (ook te boeken in een kortere versie)
Kosten € 10,50 per persoon, met een minimum van € 210,00 incl. 6% btw.
Handig om te weten De quiz is erg geschikt voor families met kinderen indien u dit voortijd aangeeft.
Locatiie Deze quiz is zowel op één van onze vaste locaties te boeken als bij u thuis.

 

 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door Erik Smidt namens HBC '68
Een solextour een bbq en een quiz gevolgd. Onze club liet alleen positieve geluiden horen. Ik zou het velen aanraden een hartstikke leuke dag.

Geplaatst door Jolanda
Afgelopen zaterdag familiedag geviert bij de Postwagen. Het was een geslaagde middag en het eten was geweldig! Complimenten aan de kok!!! Genoten van de GPS Tocht en de quiz was hilarisch. Al meg al een geslaagde middag!

Geplaatst door Fam H Bos
Afgelopen zaterdag onze familiedag in de Postwagen georganiseerd. Het was een leuke dag met een tochtje op de Fun riders en echte aanrader. een quiz ook heel leuk en heerlijk geluncht en plaatgrillen avonds. Dit was in een gemoedelijke sfeer en met vriendelijke en gastvrije bediening. Dank.

Geplaatst door Elly Veenstra
Zaterdag 13 oktober familie reünie gehad. Een heerlijk diner gehad met tussen de gangen door een quiz. De quiz duurde wel wat te lang, maar ondanks dat een zeer geslaagde avond gehad. Ook wij hadden zeer vriendelijk personeel. Alles was gewoon toppie!!

Geplaatst door Dartclub
Het was afgelopen zaterdag een geslaagde middag/avond.

Geplaatst door pv school Lyndensteyn
Wij hebben vrijdag 6 juli een zeer geslaagd personeelsfeest bij jullie gehad. De indoor bbq, de quiz en de dj zorgden ervoor dat de sfeer erin bleef en we ons record hebben verbroken wat betreft sluitingstijd van een personeelsfeestje! Bedankt daarvoor!

Geplaatst door Alfa Accountants en Adviseurs
Hierbij willen ik nog even laten weten dat wij een perfect personeelsuitje hebben gehad afgelopen vrijdag. De solexrit was erg leuk, de bbq geweldig goed en quiz ontzettend gezellig. Kortom bedankt voor de perfecte organisatie.

Geplaatst door Fam. de Jong
Quiz en een buffet gedaan met de familie (30 man) in het steakhouse. Leuk quiz, goed eten en een fijne sfeer.

Geplaatst door rina.vanbergen@home.nl
Wij hebben allemaal een geweldige middag gehad, diegene die de kwis begeleidde was geweldig. iedereen vond het eten heerlijk, wij komen zeker een keer weer terug.

Geplaatst door Frederiek Delicaat-Manhoudt
Afgelopen zaterdag (26-11) mijn 25 jarig huwelijk gevierd met fam. en vrienden. Eerst een uurtje geborreld, daarna gegeten -smulsteenmenu- en na het eten de familiequiz gespeeld. De bediening was fantastisch, ze kwamen vaak langs om te vragen of alles naar wens verliep en of iemand nog iets wilde drinken. Het eten was verukkelijk en de quiz nog aardig moeilijk. Gelukkig maakte de quizmaster gebruik van de microfoon want er waren 2 dove oma's mee die op deze manier toch nog deel konden nemen. Kortom een aanrader!! Zelfs nog een prijs gewonnen een solextocht voor 5 personen dus we komen zeker weer!!!

Geplaatst door Pee de Graaf
We hebben een erg gezellig afdelingsuitje gehad. Leuke quiz, lekker gegeten. Aardige quizleider en goede bediening.