Te Gekke ShowTe Gekke Show logo

Een theaterdiner voor iedereen!

Te Gekke Show is een theaterproductie die geschikt is voor zowel bedrijfsfeesten, als familie- en vrijgezellenfeesten. Tijdens Te Gekke Show spelen professionele acteurs de meest hilarische typetjes, bekend van televisie en film. Ondertussen kunt u heerlijk genieten van een driegangendiner.

Het zal niet alleen kijken zijn, maar u kunt ook uitgekozen worden om zelf mee te spelen met 'Ron's Honeymoonquiz' of 'Ik Hou Van Holland'. Maar ook dansen is mogelijk tijdens een optreden van bekende muziekartiesten als Freddie Mercurie, Lady Gaga, Michael Jackson, André Hazes en zelfs Elvis Presley.

Tijdens de show maken wij gebruik van zowel buitenlandse als Nederlandse beroemdheden. Zo zijn er persiflages op Captain Jack Sparrow, James Bond, Jigsaw, Baywatch en Titanic, maar ook Ron Brandsteder, Jan de Hoop, Sjakie van Kooten, Geertruida Flodder, Linda de Mol en Jurriaan De Cock passeren de revue. 

Onze theatershow is te boeken als een vier uur durend programma inclusief buffet als een befaamde theaterdinners bij één van onze vaste locaties. Uiteraard kunt u onze show ook inhuren als een theaterproductie zonder buffet. In overleg spelen wij dan twee blokken van ongeveer anderhalf uur, maar onze voorkeur gaat uit naar vier blokken van plm. drie kwartier. 

Te Gekke Show, The Movie!

 
Aantal deelnemers Onbeperkt
Tijdsduur Plm. 3 uur excl. diner, plm. 4 uur incl. diner.
Kosten theaterdiners € 39,50 per persoon, incl. show en buffet, excl. drankjes.
Kosten theatershow tot 100 pers. € 1179,00 (excl. diner)
Kosten theatershow vanaf 100 pers. Op aanvraag

 

Wanneer spelen wij Te Gekke Show?

Speeldatums Locatie Aanvang
Donderdag 25 december 2013 KERSTSHOW Partycentrum de Postwagen, Tolbert 17.00
Vrijdag 26 december 2014 KERSTSHOW Partycentrum de Postwagen, Tolbert 17.00

Vanaf 40 personen kunt u extra datums bijboeken.

Wilt u meer weten over Te Gekke Show? Kijk dan op www.tegekkeshow.nl!

 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door Mieke Piersma
de Te Gekke Show was helemaal 'te gek'rnWij hebben het met een groep nu 2 keer gezien en hebben er van genoten!rnIk kan het iedereen ( jong en oud) van harte aanbevelen..je zult er geen spijt van krijgen. Wil je een avondje lol en entertainment op hoog niveau? Boek DE TE GEKKE SHOW !!