Saturday Night Fever Themafeest

Terug naar de tijd van de afrokapsels en broeken met wijde pijpen? Dat kan met de Saturday Night Fever Party! Hier worden de beste disco classics gedraaid door een ervaren dj. Iedereen kleedt zich zo groovy mogelijk en de meest disco geklede gast ontvangt een prijs.

Samen met de DJ Booth, geheel in stijl, is er een spetterende lichtshow,rookmachine, veel spiegelbollen en een bellenblaasmachine om het geheel af te maken. Ondertussen zijn er toepasselijke activiteiten voor de liefhebber als; Limbo Dansen, Ren je Rot, Toppopquiz, Schiettent (of Touwtrekken) en Nostalgische Spelen. 

Uiteraard is de zaal geheel in stijl gekleed met een mega decordoek, discoballen en kleine decoratie. Alle ingredienten om er een DISCO feest van te maken! U kunt het Saturday Night Fever themafeest compleet maken met een optionele verlichte dansvloer. 

Saturday Night Fever Themafeest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Plm. 4 uur (eventueel 5 uur mogelijk)
Kosten € 510,00 per groep tot 40 personen, inclusief 6% btw*
  *Vanaf 40 personen berekenen wij € 12,75 per persoon.
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.

Tip 1 - Verlichte Dansvloer & Truss Caré

Wat is nou een Saturday Night Fever zonder verlichte dansvloer? Die hoort er uiteraard bij! Deze dansvloer zal gelegd worden onder een truss caré waarin discobollen en ouderwetse lichteffecten komen te hangen. Deze optie is bij te boeken voor € 825,00 incl. dansvloer, truss caré en lichteffecten.

Tip 2 - Karaoke

U kunt Saturday Night Fever uitbreiden met uw eigen karaokeshow. Met maar liefst 1910 Engelstalige, 301 Nederlandse en 70 Duitse Hitknallers voegt u een leuke act toe aan uw party. Met één of twee grote Tv-Schermen kunt u alle hits meezingen. Na afloop volgt er desgewenst een puntentelling automatisch op het scherm. Onze entertainer maakt er samen met u een ervaring van om nooit te vergeten! Voor de toevoeging betaald u € 175,00 incl. btw. Bij groepen groter dan 50 personen is de Karaoke inbegrepen.

Tip 3 - Jaren '70 Kleding

Laat alle gasten zich omkleden bij het ontvangst. Voor iedereen zijn er kledingstukken aanwezig en mogen na afloop als aandenken mee naar huis worden genomen. Er is een grote verlichte spiegel beschikbaar waar de haarbanden, blouses, boa's, pruiken, hoofddeksels en oversized brillen kunnen worden gepast. Voor deze optie betaald u € 15,50 per persoon extra.