Ready To Marry?!?Ready To Marry

Dé activiteit voor vrijgezellenfeestjes!

Speciaal voor deze activiteit komt onze eigen entertainende ambtenaar van de burgerlijke stand die het arrangement ´Ready To Marry´ in goede banen zal leiden. Tijdens deze uitdagende activiteit krijgt de vrijgezel de hoofdrol. Door middel van humoristische en uitdagende activiteiten kan de vrijgezel nog één keer uit het dak gaan, voordat hij of zij uiteindelijk in het huwelijksbootje stapt.

Het hoofddoel van ´Ready to Marry´ is lachen en plezier hebben. Dit wordt bereikt met de verschillende rondes die we spelen. Zo beginnen we passief met de ronde ´Vertrouw Je Niet´ waarbij de ambtenaar van de burgerlijke stand verschillende vragen stelt die allemaal te maken hebben met het huwelijk en de verschillen tussen man en vrouw. De inmiddels getrouwde gasten kunnen hierbij tips geven aan de aanstaande bruid of bruidegom.

Vervolgens gaan we beginnen aan de actieve onderdelen waaronder ´Op Het Matje´ waarbij in tweetallen geprobeerd word samen verschillende onderdelen op het matje te leggen (één knie, twee handen en één rug enz.), we gaan 'Sumoworstelen' en we spelen het 'Letterpakkenspel' waarbij vier deelnemers een letterpak aan krijgen en hiermee zoveel mogelijk woorden moeten maken. We rusten tussendoor even uit met de muziekronde 'Duetje'.

Ready To Marry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Circa 2 uur
Kosten € 210,00 per groep tot 20 personen, inclusief 6% btw*
  *Bij groepen groter dan 20 personen, berekenen wij € 10,50 per persoon.
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.

 

 
 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door Suzanne (Postwagen)
We hebben op 19 april een top middag gehad met het Ready to Marry spel!! Alles werd leuk aan elkaar gekletst en was goed verzorgd!! Mooi terrein buiten, veel groen en gezellig en mooi aangelegd! Goeie locatie voor een onvergetelijke middag! Bedankt Postwagen!!

Geplaatst door Stal (Postwagen)
Afgelopen vrijdag een zeer geslaagd avondje gehad voor onze vrijgezel. We zijn gestart met het spel 'ready to merry'. We hebben afgesloten met heerlijk eten; grillen. Het was een super gezellig avond/spel, veel gelachen!!

Geplaatst door fransisca (Postwagen)
afgelopen zaterdag een vrijgezellenfeest gehad met 24 dames . eerst Ready to Marry ,daarna lekker gegeten (plaatgrill) met als afsluiting een heerlijke ijstaart met vuurwerk....en toen nog het spel ik houd van Holland ...we hebben het echt geweldig gehad ,alles ging zo als we hadden afgesproken ,in overleg met het personeel kon alles aangepast worden naar onze wensen .....dus een top middag en avond gehad

Geplaatst door Linda
Onze vrijgezel zal dit nooit weer vergeten. Ze was bekaf na afloop. Haha.

Geplaatst door van der Velde
Het vrijgezellenfeest van mijn vriendin Manuele was zeer geslaagd. Het eten was heerlijk en het spel was lachen gieren brullen. Sommige van ons zagen het spel niet zo zitten van te voren, maar die hebben hun meningen al snel bijgedraaid ha ha. Kortom een topavond.

Geplaatst door Vrijgezellenclub
Het was super! Voor herhaling vatbaar!