Pubquiz

Gezelligheid voorop met deze unieke Pubquiz!

Geschikt voor iedereen, want de entertainer past de vragen aan op elke groep. Uw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of familiegroep wordt opgedeeld in meerdere teams, vervolgens worden de volgende onderwerpen door onze quizmaster behandeld;

Cijfers Liegen Niet!Pubquiz Groningen

Even een lekkere ronde om mee te starten. De ronde 'Cijfers Liegen Niet' is een meerkeuzeronde waarmee u door middel van kaarten uw antwoord geeft. Deze ronde bestaat voornamelijk uit gokvragen. Maar let op, als u toevallig het antwoord weet, geef deze dan niet te vroeg! Na afloop weet u hoe vaak Nederlanders gemiddeld met elkaar vrijen, hoe vaak ze in de Verenigde Staten een missverkiezing houden en hoeveel procent van de wereldbevolking in buitenaardse wezens gelooft. 

RijtjeshuisPubquiz Drenthe

Een spannende ronde over rijtjes van tien. Met uw team biedt u zo hoog mogelijk om uiteindelijk alle tien goede antwoorden te geven. Welke hastacks worden momenteel het meest gebruikt en wat zijn de grootste landen ter wereld? Mocht u hier niet uitkomen kunt u het altijd nog proberen tijdens één van der andere rijtjes. 

Klassieke IntrootjesPubquiz Friesland

De muziek tijdens deze ronde kent (bijna) iedereen, maar weet u de titel van het nummer nog? En wie heeft het nummer gemaakt? Het zal u verbazen hoeveel u tijdens deze ronde nog weet. Maar let op, de nummers gaan snel!

FilmrondeFilm Olivier Entertaining

Deze snelle ronde staat geheel in het teken van film en televisie. Makkelijk en moeilijke vragen worden door elkaar heen gesteld. Hoe makkelijker de vraag des te meer antwoorden mogelijk zijn tijdens deze meerkeuzeronde. Dat James Bond altijd een Wodka Martini, medium dry, geschud, niet geroerd met een citroenschilletje drinkt en een Walther PPK gebruikt om zichzelf te beschermen weet u natuurlijk wel. Maar hoe veel verschillende officiële 007's hebben we eigen gekend?

Nederlands FeestjeNederlands feestje

Kent u de hits van eigen bodem nog? Na afloop van deze ronden zorgen we natuurlijk voor een ouderwets Hollands feestje. En meezingen is toegestaan!

SportquizSportquiz

Tijdens de laatste quizronde gaan alle vragen over sport. Elk team krijgt een toeter waarmee geprobeerd wordt zo snel mogelijk een antwoord te geven. Uiteraard is het wel belangrijk dat u weet welke vraag gesteld word…

40 seconden top 40Gezellige quiz

De afsluiter van de avond is de muziek van de laatste jaren. Bekende hits van de radio en platen die een hoge of lange top-40 notering hebben behaald passeren de revue. Deze ronde kan nog alles veranderen aan de score, want hoe goed kent u de artiesten van tegenwoordig eigenlijk?

Leuke Pubquiz

Tijdsduur Circa 2 uur.
Kosten € 235,00 per groep tot 20 personen, inclusief 6% btw*
  *Bij meer dan 20 personen, berekenen wij € 11,75 per persoon.
  *Kinderen <5 jaar, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.
Optie
Quiz op maat (meerprijs € 55,- per groep)

 

 
 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door Erik Smidt namens HBC'68
Een solextour een bbq en een quiz gevolgd. Onze clunb liet alleen positieve geluiden horen. Ik zou het velen aanraden een hartstikke leuke dag

Geplaatst door Hilda (Postwagen)
Zaterdag 8 juni hadden wij een familiedag voor een familie van 8 tot 83 jaar. We hebben gekozen voor 3 verschillende activiteiten, nl. solex, funriders en pubquiz en een lunch. De lunch smaakte prima en er was ruim voldoende. De activiteiten waren gezellig en bij de solex kreeg je vlot een nieuwe in geval van pech. De pubquiz was gezellig, maar toch enkele kritische kanttekeningen: De zaal waar de pubquiz plaats vond was erg groot voor een groep van 11 personen. Bovendien was er geen rekening gehouden met de jongere kinderen, terwijl dit wel bekend was. Ook was het storend dat de pubquiz nog bezig was en op dat moment werd er voor een ander groep al de spullen klaargezet. Hierdoor was de quizmaster niet meer goed te verstaan. Al met al echter een heel geslaagde dag.

Geplaatst door R. Polman (Postwagen)
We hebben een fantastische dag gehad, heerlijk weer, op de funriders was een heel avontuur,. tevens was de crazy bingo en pubquis ook goed bevallen, Bedankt voor de goede zorgen en flexibiliteit.

Geplaatst door Fam H Bos. (Postwagen)
Afgelopen zaterdag onze familiedag in de Postwagen georganiseerd. Het was een leuke dag met een tochtje op de Fun riders en echte aanrader, een pub quiz ook heel leuk en heerlijk geluncht en plaatgrillen avonds. Dit alles in een gemoedelijke sfeer en met vriendelijke en gastvrije bediening. Dank.

Geplaatst door borgesius-bakkerij (Postwagen)
18 mei j.l. mooie dag gehad in de postwagen. koffie/gebak,....funriden,...heerlijk gegeten ,..superbuffet. 'savonds nog een pubquiz,...ook erg leuk,al moeten ze geluidversterking gaan gebruiken. Chyntia heeft ons erg goed bediend gedurende de dag. Aanrader,....absoluut Gr.Vincent

Geplaatst door Elly Veenstra (Postwagen)
Pubquiz en een buffet gedaan met de familie (30 man) in het steakhouse. Leuke quiz, goed eten en een fijne sfeer.

Geplaatst door Fam. de Jong
Pubquiz en een buffet gedaan met de familie (30 man) in het steakhouse. Leuke quiz, goed eten en een fijne sfeer.

Geplaatst door Frederiek Delicaat-Manhoudt (Postwagen)
Afgelopen zaterdag (26-11) mijn 25 jarig huwelijk gevierd met fam. en vrienden. Eerst een uurtje geborreld, daarna gegeten -smulsteenmenu- en na het eten de familie quiz gespeeld. De bediening was fantastisch, ze kwamen vaak langs om te vragen of alles naar wens verliep en of iemand nog iets wilde drinken. Het eten was verukkuluk en de quiz nog aardig moeilijk. Gelukkig maakte de quiz master gebruik van de microfoon want er waren 2 dove oma's mee die op deze manier toch nog deel konden nemen. Kortom een aanrader!! Zelfs nog een prijs gewonnen een solextocht voor 5 personen dus we komen zeker weer!!!

Geplaatst door pv school Lyndensteyn
Wij hebben vrijdag 6 juli een zeer geslaagd personeelsfeest bij jullie gehad. De indoor bbq, de pubquiz en de dj zorgden ervoor dat de sfeer erin bleef en we ons record hebben gebroken wat betreft sluitingstijd van een personeelsfeestje! Bedankt daarvoor!

Geplaatst door HTX Automatisering
Wij hebben ons Personeelsuitje bij jullie genoten. 's Middags eerst Hunting Valley gedaan en daarna de Pubquiz. Goede begeleiding en erg gezellig allemaal. Na afloop een heerlijke barbecue!

Geplaatst door AlÆ’a Accountants en Adviseurs
Hierbij willen ik nog even laten weten dat wij een perfect personeelsuitje hebben gehad afgelopen vrijdag.De solexrit was erg leuk, de bbq geweldig goed en de pubquiz ontzettend gezellig. Kortom bedankt voor de perfecte organisatie!

Geplaatst door Rina van Bergen
wij hebben allemaal een geweldige middag gehad,diegene die de kwis begeleidde was geweldig.rniedereen vond het eten heerlijk,wij komen zeker een keer terug

Geplaatst door Pee de Graaf
We hebben een erg gezellig afdelingsuitje gehad. Leuke pubquiz, lekker gegeten. Aardige quizleider en goede bediening

Geplaatst door Anita
Gedaan met klein clubje. Toch een flinke strijd gehad. Leuke afwisselende rondes.