GPS TochtGPS Tocht

Tegenwoordig is autorijden met een navigatiesysteem bijna een standaard in plaats van een extra hulpmiddel. Wist u dat er voor de autonavigatie er al een wandelnavigatie bestond? Ga nu samen met uw familie, collega's of vrienden op stap met dit GPS systeem en loop een mooie route door het Groningse Westerkwartier of de Fryske Wâlden.

Elke groep gaat niet alleen op stap met een GPS systeem maar ook met een fotocamera. Hiermee moeten hilarische opdrachten gefotografeerd worden, maar er zijn ook herkenningspunten die u moet fotograferen. Met elke juiste foto kunt u punten verdienen. 

Naast het maken van de foto's krijgt u ook een vragenlijst mee met vragen die u onderweg kunt beantwoorden. Het team met uiteindelijk de meeste punten heeft gewonnen. Uiteraard kunt u nog even nagenieten tijdens de borrel of het eten, want de foto's worden op een scherm getoond. 

Indien gewenst krijgt u van ons een link, waarbij u de foto's zelf kunt downloaden en terug kunt kijken op uw geslaagde activiteit. 

GPS Tocht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Circa 2 uur.
Kosten € 97,50 per groep tot 10 personen, inclusief 6% btw*
  *Bij groepen groter dan 10 personen berekenen wij € 9,75 per persoon.
  *Kinderen <5 jaar Gratis, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
  *Route op uw eigen locatie? Voor het uitzetten van een nieuwe tocht berekenen wij € 150,00
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.

 

 
 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door C. Jansen (Familie Pot)
Wij hebben 14 september onze jaarlijkse familiedag hier gevierd. 'S ochtends de GPS tocht met ezels en 's middags Ik hou van Holland. Erg leuk. Ook de lunch en Bbq waren prima verzorgd. Vriendelijk personeel ook! Een aanrader!

Geplaatst door Vriendenclub Akkrum e.o.
Het weekend van 26 t/m 28 oktober hebben we met 32 personen gelogeerd in de loges. In één woord: FANTASTISCH! Een prachtige plek om met familie en (kleine) kinderen. Altijd zicht op de kleintjes, voldoende speelruimte, fijne keuken (helaas wel zonder oven, maar met magnetron, grote koelkast, fornuis, koffiezetapparaat en waterkoker) leuke slaapvertrekken, leuke bar, genoeg leefruimte. Helemaal top! De bedden zijn helaas een beetje smal en kort voor volwassenen, maar ja het was maar voor 2 nachten. Zondag de GPS tocht gedaan door Tolbert. Is ongeveer 8 km en super leuk om te doen. Ook de lunch was prima verzorgd. Wij hebben dus echt een super weekend gehad! Bedankt!

Geplaatst door Jolanda
Afgelopen zaterdag familiedag geviert bij de Postwagen. Het was een geslaagde middag en het eten was geweldig! Complimenten aan de kok!!! Genoten van de GPS Tocht en de pubquiz was hilarisch. Al met al een geslaagde middag!

Geplaatst door Bos
Leuke dag gehad met goed eten en drinken en een mooie GPS-wandeltocht. Goed ge-organiseerd. Bedankt namens de hele familie.

Geplaatst door Marleen
Op zaterdag 5 april hadden wij een familiereünie in Little House. We hebben de GPS tocht gelopen. Prima geregeld en goede begeleiding. Enige minpuntje is dat er werd vermeld dat de route zo'n 5 km was, maar onze eigen tracker op de telefoon gaf 8 km aan. Dit werd goed opgelost, door mensen die niet meer verder konden (zoals opa van 84), op te halen met een busje. We hadden ook een stamppotbuffet besteld, dit was erg lekker. Gastvrouw Irma was uitstekend!

Geplaatst door Theo en Janieta
Afgelopen zaterdag familie dag gehad bij De Postwagen. Een heerlijke dag gehad. Alles goed georganiseerd. Leuke GPS tocht gehad en daarna een voortreffelijke BBQ. Hulde aan het personeel, zeer behulpzaam en vriendelijk.

Geplaatst door Douwe Wijnalda
Afgelopen zaterdag hebben wij onze familiedag, het Wijnaldafestijn bij jullie gevierd. De fietstrein, De Line Dance en de GPS tocht het was allemaal een schot in de roos. Ook de ontvangst, de lunch en het diner allemaal uit de kunst. Alle medewerkers op wat voor gebied dan ook waren geweldig. Nogmaals lof voor iedereen en we zullen De Postwagen zeker aanraden bij een ieder.

Geplaatst door mariette
Afgelopen zondag genoten van een gps tocht. Hilarische opdrachten met als aandenken geweldige foto's. Hierna stond er een uitgebreide lunch klaar. Veel diversiteit en ruim voldoende aanwezig. Tot slot het wie is de mol spel gedaan. Leuke begeleiding en diverse spellen. De jarige heeft volop genoten van zijn verjaardag. Top!

Geplaatst door Neven en Nichtendag 2012
Superleuke dag gehad!!! GPS tocht gedaan..... en een heerlijke lunch tussen door!! Alles top geregeld, vriendelijk personeel!! Aanrader!

Geplaatst door Fam. Suurd
Op 2 juni 2012 hebben wij een familiedag gehouden bij jullie , wij zijn gestart met een leuke GPS tocht en daarna hebben we Westeren games gedaan dat was ook heel erg leuk. En als afsluiting hadden we steengrillen dat was super lekker!!rnHet was een zeer geslaagde dag iedereen vond het leuk. De bediening was prima en Michel en Arwin ( Olivier Entertaining) deden het super leuk

Geplaatst door F.W.A(Frits)Mulder
We waren onverwachts met 25 man/vrouw en hebben genoten.rnDe solex tocht was een groot succes, mede het mooie weer!rnDe gps tocht was gesabboteert door m,n collega,s ,maar veel gelachen!rnHet eten en drinken was uitstekend!!!rnNamens mijn collega,s van F.P.C.van Mesdag.Bedankt!!!