Café Olivier & Olivier Entertaining presenteren de FOUTE PARTYBUS!

Op vrijdag 29 juni is het zover! Na een week volop Foute Hits tijdens de Foute 500 op radiostation Qmusic wordt de nieuwe nummer 1 bekend gemaakt. Is het weer DJ Paul Elstak met Rainbow In The Sky of toch Captain Jack met zijn gelijknamige hitknaller?

Qmusic Foute Party 2018

Als rond 18.00 de nummer 1 voorbij komt, duurt het nog maar even.. De Qmusic Foute Party 2018! Dit feest vindt elk jaar plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. Ver weg? Nee joh! Daar hebben we namelijk iets op gevonden. De Foute Partybus, ons eigen feestbus met Drive-in Show aan bord en onbeperkt drankjes. Voor je het weet ben je al gearriveerd! 

Qmusic heeft al aangekondigt dat in ieder geval de hitsensatie uit de jaren '90, Toybox, komt optreden. De rest is nog even een verassing.. 

Hoe kan ik mee?

Meld je in ieder geval aan via onderstaand contactformulier. Je krijgt van ons een factuur en die betaal je. Verder regelen wij alles! De tickets, de drank en de tijdsbewaking. Neem zelf wel even een fout kostuum mee!

We vertrekken op vrijdag 29 juni om 18.00 bij Café Olivier, Mauritsdwarsstraat 29, 9724 BN te Groningen. Dit is trouwens nog geen 10 minuten lopen vanaf het Hoofdstation. Liever een andere opstapplaats? Informeer even naar de mogelijkheden. We verwachten rond 04.30 weer terug in Groningen te zijn. 

Foute Partybus

In het kort

  • Vertrek om 18.00 bij Café Olivier, vlakbij het Hoofdstation van Groningen. 
  • Inclusief onbeperkt Bier, Wijn en Fris onderweg.
  • Andere opstapplaatsen mogelijk.
  • Drive-in Show met DJ aan boord!
  • Verkleed gaan is een pré.
  • Entree voor de FOUTE Party 2018 met o.a. TOYBOX!
  • Aankomst Groningen, plm. 04.30.

Vroegboekkorting tot 1 maart 2018! Nu voor 79,95 euro per persoon, daarna 99,95 euro!

Aanmelden of meer info?