Echte Penoze, schuilt er in jou een duistere kant?Logo Echte Penoze

Stap in de huid van Maffiabaas 'de dominee' Klaas Bruinsma, 'de neus' Willem Holleeder of 'de kop van jut' Hendrik Jut. Drugsdealen, liquideren, geld witwassen en vooral 'de klusjes' uit handen geven komen aan bod tijdens deze hilarische nieuwe spelshow!

Tijdens deze spelshow die geschikt is voor alle doelgroepen word er gespeeld met meerdere 'families'. Elke familie kent een maffiabaas; de Godfather. Natuurlijk heeft elke Don een sterke vrouw aan zijn zijde, La Mamma. Direct onder de maffiabaas in de hiërarchie valt de onderbaas, de Sutto Capo. De soldaten staan helemaal onderaan in rang, zij lossen allerhande klusjes op. De baas van deze soldaten noem je de Capo, die valt onder direct gezag van de onderbaas en de maffiabaas. Tot slot is er altijd nog de Consigliere, die geeft raad aan de maffiabaas en staat buiten bevel van enig ander lid. De Consigliere heeft een hoog aanzien.

Wij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook elke soldaat van een naam en karakter te voorzien. Zo hebben we de Grijpgrage Graaier die steelt wat hij stelen kan, de Brede Bek, die zijn mondje altijd vooraan heeft, de Koude Killer, die een specialisatie liquidatie op zijn cv heeft staan en Panische Paniek is letterlijk gevaarlijk ziek. Dit zijn slechts voorbeelden.

Het is aan de families om door middel van leuke en grappige opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen. Het is belangrijk geen geld te verliezen aan andere families, want een faillissement kan leiden tot een liquidatie. Naast dollars heeft elke familie hun eigen Jokers als Neeltje Jacoba, Mabel Wisse Smit of een huis die ze kunnen verkopen.Echte Penoze Groningen

Speluitleg

De entertainer die het spel begeleid laat van elke familie een lid naar voren komen, bijvoorbeeld alle Grijpgrage Graaiers. Vervolgens krijgen de Grijpgrage Graaiers een opdracht die toepasselijk is bij hun karakters. Zo is er voor de grijpgrage graaier een 'voelopdracht', kijken we hoe breed de bekken van de Brede Bakken echt zijn en spelen we nog veel meer leuke opdrachten waar u ongetwijfeld zeer enthousiast op reageert. Het beloofd zeker een verrassende avond te worden!

Echte Penoze

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Circa 2 uur
Kosten € 225,00 per groep tot maximaal 20 personen, inclusief 6% btw*
  *Bij groepen groter dan 20 personen berekenen wij € 12,50 per persoon.
  *Kinderen <5 jaar Gratis, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
  *Deze activiteit kan alleen plaats vinden in Partycentrum de Postwagen, Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert

 

 
 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door Kraamzorg het Groene Kruis (Postwagen)
We hebben een top avond gehad, met stamppotbuffet en aansluitend het Penoza spel ,het was een goed georganiseerd fantastisch personeelsfeest, hartelijk dank! (13-11-2014)

Geplaatst door Bianca Dik
Wij zijn vorige week zondag met collega's, de hele dag bij jullie geweest, we begonnen met een High tea, was echt super verzorgd, daarna de solextocht en vreselijk gelachen bij het spel "echte penoze". En tot slot plaatgrillen. De hele dag hebben wij onze zeker geamuseerd. Alles goed verzorgd en zeer gastvrij! Echt een aanrader!

Geplaatst door Theelanda, Marieke, Sylvia, Linda en John
We hebben gisteren een superleuke dag gehad, de funrider was geweldig, de barbecue overheerlijk en de echte penoze ontzettend leuk gepresenteerd door jullie, we hebben spierpijn van het lachen! rnOntzettend bedankt dat we ons 25 jarig jubileum zo hebben kunnen vieren!

Geplaatst door Annelot
Vorige week met ons personeelsuitje genoten van het tapasbuffet. Erg uitgebreid en heel erg lekker. Daarna het echte penoze spel gedaan onder begeleiding van een animatieduo. Goed geregeld hoor, ze deden het super! We hebben alleen maar gelachen. Een geslaagde avond!!

Geplaatst door Fam. Schuls
Wij hebben 12 april jl. in het steakhouse een koud- en warmbuffet genuttigd, dit was voortreffelijk en de kers op de taart was het gigantische ijsbuffet, fantastisch! Daarna hebben we het spel "minute to win it" gedaan, dit was erg leuk en sommige momenten waren hilarisch. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom voor herhaling vatbaar.