Disc Golf Kinderfeestje

Nu als kinderfeestje te boeken, Disc Golf.

Disc Golf lijkt op het traditionele golf, zonder balletje, maar met een frisbee. Het doel bestaat uit een stalen mand met kettingen, de ‘Pole Hole’ (ook wel ‘basket’) genoemd. Valt je frisbee in de basket, dan mag je naar de volgende hole. Degene die het parcours in de minste worpen aflegt, wint.

Wij bieden het Disc Golf kinderfeestje aan voor kinderen vanaf 7 jaar. Disc Golf is voor alle leeftijdscategorieën leuk om te doen! Eerst ga je met onze kids-entertainer leren gooien. Er zijn verschillende technieken die makkelijk aan te leren zijn. Vervolgens mag je het natuurlijk zelf proberen en speel je ons parcours. Misschien gooi je wel een ‘hole in one’!

Spelregels

Elke hole start je vanaf de beachflag, de ‘Tee’. Vanaf daar werpt iedere speler zijn eerste frisbee richting de basket.  De speler wiens frisbee het verst van de basket is geland, mag het eerste gooien. Gooi om de beurt, blijf bij elkaar en blijf achter de frisbee.

Op de plaats waar je frisbee is geland, moet je met een voet staan bij de volgende worp.

Als alle spelers van je groepje de put hebben gemaakt, dan schrijf je het aantal worpen op het scoreformulier en ga je naar de volgende hole. 

Disc Golf Kinderfeest

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Circa 2 uur
Kosten € 7,50 per kind*
  *Dit kinderfeestje vindt plaats bij Partyentrum de Postwagen in Tolbert.
  *Wij bieden geen arrangementen in combinatie met eten en drinken.