Crazy BingoCrazy Bingo

Het ouderwets bekende spel in een oergezellig nieuw jasje!

U heeft vast weleens meegedaan aan één van de bekendste spelletjes van ons land. Het oergezellige en uitermate spannende bingo. Op de camping, in het dorpshuis of op school. Nu kunt u gokken zonder daar een belachelijke prijs voor te betalen. Maar 'Crazy Bingo' is ook net even anders dan de Bingo die u gewend bent. U speelt de bingo individueel. 

Samen met uw vrienden, familie of collega's meedoen aan het bekendste spelletjes van Nederland. Bingo! Voor diegenen die het spel al lang niet meer gespeeld hebben doen we even een opfris ronde op de ouderwetse manier. Onze assistente zet de bingo machine aan en één voor één rollen de ballen uit de automaat. Wie heeft het eerste bingo?

Als iedereen weer weet hoe het spel werkt gaan we écht beginnen. Tijdens Crazy Bingo leidt onze entertainer u op ludieke wijze door de avond. Zo worden er verhalen verteld, zal er muziek ten gehore worden gebracht, zijn er quiz vragen en zijn er verschillende opdrachten om uit te voeren. Dit alles om u de punten te laten verdienen die u nodig heeft om bingo te hebben. Uiteraard mag u vooraf zelf uw nummers uitkiezen.  

Afhankelijk van het aantal bingo's en groepen zullen er meerdere rondes gespeeld worden. Uiteraard zijn er werkelijk fantastisch typerende bingoprijzen te winnen als lekker foute zonnebrillen, oogverblindend mooie kunstgeraniums en geld wc-papier!

Crazy Bingo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Circa 2 uur
Kosten € 235,00 per groep tot 20 personen, inclusief 6% btw*
  *Bij meer dan 20 personen rekenen wij € 11,75 per persoon.
  *Kinderen <5 jaar Gratis, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.
Optie MAXBingo, gericht op oudere groepen. (geen meerkosten)      

 

 
 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door De Vries Road & Rail Logistics (Postwagen)
28 november hebben wij ons personeelsuitje bij De Postwagen gehouden. Allereerst hebben we de Crazy Bingo gedaan, erg leuk! Ook degene die niet van bingo houden worden fanatiek. Wel jammer dat ze voor alle cijfers maar 1 vraag hebben dus in de 2e ronde heb je een grote kans dat je de vragen nogmaals krijgt, maar verder ontzettend leuk. Na de bingo hebben we de binnen BBQ gedaan. Dit was top geregeld en smaakte erg goed. Al met al hebben we een erg gezellige middag/avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar.

Geplaatst door Taxi Troost en de Boer, Wolvega-Tolbert (Postwagen)
Een hele gezellige avond gehad. Twee spontane jongens die het crazy bingo spel met ons gespeeld hebben. Daarna een geweldig lekker diner. De smulsteen is een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt. Hele goede bediening

Geplaatst door p.v. Jumbo Joure
Wij hebben crazy bingo gedaan. Wat eerst wat moeilijk op gang kwam maar uiteindelijk wel heel gezellig was. De bediening was vriendelijk en was prima. Het buffet was heerlijk. Dus een geslaagd p.v feestje.

Geplaatst door R. Polman
We hebben een fantastische dag gehad, heerlijk weer, op de funriders was een heel avontuur,. tevens was de crazy bingo en pubquis ook goed bevallen, Bedankt voor de goede zorgen en flexibiliteit.

Geplaatst door Wietske van der Heide
We hebben genoten van ons uitje waarbij we Crazy Bingo gespeeld hebben met veel fanatisme en plezier!! Daarnaast hebben we genoten van het "smulsteen" menu. Helaas had ik zelf geen rekening gehouden met een gast die geen vlees eet maar dat is fantastisch opgelost! En zo hebben we allemaal genoten van een fantastische avond.

Geplaatst door volleybalvereniging Boerakker
Eten, plaatgrillen, was lekker. Genoeg keus voor iedereen. Daarna konden we onze energie kwijt tijdens het crazy bingo spel, wat we fanatiek gespeeld hebben. Erg gelachen, en volgens mij heeft iedereen er wel van genoten.

Geplaatst door Anja van der Meer Essent
De lokatie was heel gezellig, een soort van blokhut dus een knusse sfeer. Als diner hadden we de smulsteen besproken en dit was letterlijk smullen. Heel lekker gegeten. Het Crazy Bingo spel was heel gezellig en een beetje actief ook. Enige kleine puntje is dat het spel iets beter voorbereid had kunnen zijn (alles alvast klaarzetten).

Geplaatst door ter Steeg & Klopstra BV
Wij hebben een heel gezellige middag/avond mogen beleven, bij de Postwagen, aardige ethousiaste bediening, en we hebben heerlijk gegeten. Western Games was hilarisch en Crazy Bingo erg leuk. Iets te organiseren?? Even Olivier Entertaining bellen!! Veel plezier

Geplaatst door Lia van der Veen
Crazy klopt wel. We hebben een onvergetelijke dag gehad. Iedereen van de Postwagen bedankt.