Country & Western ThemafeestWild West

The Wild Wild West in het hoge noorden, het ultieme feest voor de wannabe Cowboys!

Laat de bezoekers als sheriff, cowboy of cowgirl of indiaan verkleden en de sfeer zit er direct al goed in! Wij zorgen ervoor dat de zaal is omgetoverd tot één grote saloon. Daarnaast is er ook zeker een shooting gallery, een post office, sherrif's office en uiteraard een madame lucy's. 

Naast het nagebouwde westerndorp is er ook nog muziek op de prairie. Onze DJ/Entertainer draait de mooiste Countryhits van artiesten als Glenn Campbell, Jonh Denver, Billy Ray Cyrus en Rednex. Maar uiteraard komen er ook andere hits uit vooral de jaren '70 en '80 voorbij. Dit alles in een mooie setting is natuurlijk nog niet een country & western themafeest. Er zijn ook leuke activiteiten zoals lasso werpen, geweer schieten, spijkerslaan, hoefijzer gooien en u mag een ritje doen op 'Bully', onze rodeostier. 

Country & Western is een thema voor iedereen. Het themafeest bestaat uit een uitgebreid decor met achtergronddoek van 10x2,5 meter, schiettent, diverse standjes, western games en een rodeostier. Voor iedere gast is er een cowboyhoed. De drive-in-show bestaat uit een licht- en geluidshow met effecten zoals een rookmachine. De dj/ entertainer maakt er gegarandeerd een groot feest van.

Rodeo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur  Plm. 4 uur (eventueel 5 uur)
Kosten € 510,00 per groep tot 40 personen, inclusief 6% btw*
  *Bij groepen groter dan 40 personen berekenen wij € 12,75 per persoon.
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.

TIP 1 - Workshop/ Demonstratie Linedancing

Naast het rijden op een rodeostier, het schieten op sherrif-sterren en werpen van een lasso moet u natuurlijk ook kunnen dansen op de countryhits. Daarom kunt u uw themafeest versterken met een workshop of een demonstratie linedancing. Geloof het of niet, na circa 30 minuten beheerst u al een linedance. Voor de workshop betaald u € 190,00 extra of als u met een groep van meer dan 60 personen bent is de workshop inbegrepen. 

TIP 2- Country Artiest

Even een leuk optreden tussendoor van een Country artiest? Ook dat is mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan Nederlandse acts van Country Wilma, Jelle B of Anny Schilder. Maar ook een optreden van het bekende Engelse duo Granth & Forsyth is mogelijk. Prijzen zijn op aanvraag.