Campingfeest Themafeest

Het tegenovergestelde van een chic feest, dat is een campingfeest! Kom lekker in korte broek en slippers, en vergeet de wc-rol onder de arm niet! Dit oer-Hollandse feest is voor iedereen een feest van herkenning..

De DJ draait de grootste zomerhits en maakt hierbij gebruik van een spetterende set-up. Zo draait hij uit de ijssalon en is er een uitgebreide lichtshow te bewonderen. Er wordt gebruik gemaakt van een professioneel geluidssyteem, rookmachine, bellenblaasmachine en DJ Booth.

Uiteraard word er een rondje Bingo gespeeld en is er karaoke voor de liefhebber. Daarnaast kunnen de campinggasten gebruik maken van de pingpongtafel, badmintonnen, jeu de boule spelen en limbo dansen. Er staat een caravan in de zaal, er is een decordoek, de gasten zitten op picknicktafels en de zaal staat vol met parasols en slaaptentjes. Desgewenst zorgen wij voor een 'tokkie'-familie of verzorgen wij de ontvangst door één onze receptionisten. 

Camping Themafeest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Plm. 4 uur (eventueel 5 uur mogelijk)
Kosten € 510,00 per groep tot 40 personen, inclusief 6% btw*
  *Vanaf 40 personen berekenen wij € 12,75 per persoon.
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.

TIP 1 - Truss Caré met Gigantische Lichtshow

Wilt u iets meer spektakel tijdens de drive-in-show? Boek dan onze truss caré die bestaat uit een vierkanten kooi op de dansvloer waarin allerlei lichteffecten hangen. Denk hierbij aan spiegelbollen, movingheads, stage blinders, stroboscoops, spotjes en rookmachines. Op deze manier creëert u een dansvloer waar wel gedanst moet worden! Voor de truss caré betaald u € 275,00 extra. Vanaf 90 personen is de truss caré en inbegrepen.

TIP 2 - Camping Artiest

Maak uw feest nog completer met een echte camping artiest. Kent u die artiesten niet die 's zomers elke camping bij langs gaan voor een gezellig optreden? Wij wel! Denk hierbij aan; Arie RIbbens (Brabantse Nachten Zijn Lang), De Muzikale Bingoshow (Foute Hit Bingo), De Sjonnies (Dans Je De Hele Nacht Met Mij) of Jacques Herb (Manuela). Prijzen zijn op aanvraag.

TIP 3 - Extra Aankleding

Is bovenstaand arrangement nog niet genoeg voor uw campingfeest? Wilt u de hele zaal of tent vol hebben met caravans, wilt u een volleybalveld met echt zand, wilt u het buffet op picknicktafels? Wij kunnen het voor regelen! Prijzen zijn op aanvraag.