Boerenfeest

Een themafeest op klompen!

HØKEN! Dat is het woord wat zoiets als 'uit je bol gaan' en 'lol trappen' betekend voor boerenmannen. En dat wij weten wat HØKEN is, daar zult u achter komen tijdens het Boerenfeest Themparty. Wij maken van de zaal één grote boerenstal met een uitgebreid decor. De DJ draait gepaste muziek, er worden verschillende, vrijblijvende, activiteiten gespeeld, onder supervisie van onze eigen Boer Harms.

Het Boerenfeest bestaat uit een complete DJ-Booth, grote lichtshow, decordoek, nepkoeien, kalverhutjes en de tractor bij de ingang mag natuurlijk niet ontbreken. Onze eigen DJ/Entertainer draait hits van Normaal, Mooi Wark en Jannes. Maar uiteraard is er ook genoeg ruimte voor het aanvragen van uw eigen favoriete muziek. Ondertussen kunt u gebruik maken van een schietsalon, kunt u spijkerslaan, spelen we onder begeleiding de Kalverhutjes Race en doen we een wedstrijd Melk Drinken uit een bierpul.

Toch is het themafeest nog niet compleet zonder onze eigen rodeostier 'Bully'. Iedereen mag een ritje maken op onze stier en kijken naar boeren en boerinnen die van Bully afvallen is gegarandeerd hilarisch! Het feest is natuurlijk helemaal compleet als iedereen in een overall en op klompen komt. Wij hebben alvast voor elke boer een boerenzakdoek.

Boerenfeest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Plm. 4 uur (eventueel 5 uur)
Kosten € 510,00 per groep tot 40 personen, inclusief 6% btw*
  *Bij groepen groter dan 40 personen berekenen wij € 12,75 per persoon.
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.

 

TIP 1 - Truss Caré & Extra Grote Lichtshow

Maak uw dansvloer compleet door er een Truss Caré overheen te zetten! In de Caré hangt een extra grote lichtshow met mooie effecten als Moving Heads, Waaiers, Rookmachines en spiegelbollen. Deze optie is standaard bij groepen groter dan 75 personen, maar is ook bij te boeken voor € 250,00.

TIP 2 - Boerenoutift

Laat elke gast zich omkleden bij ontvangst naar een echte boer of boerin. Elke boer of boerin ontvangt een kiel, een zakdoek en een boerenpet. Klompen zijn natuurlijk ook mogelijk. Prijs op aanvraag.

TIP 3 - Extra boeren-activiteiten.

Voor naast het geweerschieten ook pistoolschieten toe, kratstapelen, bierpulschuiven en hooivork darten! Als hooivork darten niet mogelijk is, zoeken we een vervangende activiteit. De activiteiten zijn onder begeleiding van een entertainer. Voor het toevoegen van deze activiteiten betaald u € 285,00.