Après Ski ThemafeestApres Ski Themafeest

Nieuw is onze Après Ski Themafeest! Bierpullen, lederhosen, currywurst en schlagermuzik!

Voor een leuk après–ski feestje is écht geen wintersport nodig! De meest gezellige feesten worden in après–ski stijl gevierd en het is dan ook een heel leuk idee voor uw bedrijfsfeest. Iedereen gaat verkleed in lederhosen of Dirndls en krijgt bij binnenkomst natuurlijk een Tirolerhoedje. Uiteraard draait de dj de beste après–ski hits. Sneeuwpoppen, houten chalets en een sneeuwmachine maken de sfeer compleet!

De après ski party bestaat uit een uitgebreid decor met een achtergronddoek van 10x3 meter, een 3D skihut, houten panelen met ski's, opblaasbare sneeuwpoppen en look-a-like dennenbomen. Uiteraard is de entertainer en het bar personeel (Indien mogelijk) geheel in stijl gekleed. De drive-in-show bestaat uit een grote geluidset, DJ-booth en een spetterende lichtshow. Uiteraard mag ook de sneeuwmachine niet ontbreken!

De DJ/ entertainer maakt er één groot feest van met echte schlagers, feestmuziek en natuurlijk uw eigen verzoekjes. Tussendoor word u vermaakt met activiteiten als; langlaufen, spijkerslaan, bierpulschuiven, jodelwedstrijd, tampons lutschen, touwtrekken, platzen Ballon, Schlag Karte, Nutzpflanzen, essen die Zitrone en meer! Uiteraard zijn alle spellen op vrijwillige basis.

Uiteindelijk maakt de DJ er een geweldig feest van en is één ding zeker; jong, oud, man of vrouw.. Iedereen staat op de dansvloer!

Après Ski Party

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Plm. 4 uur (eventueel 5 uur)
Kosten € 510 per groep tot 40 personen, inclusief 6% btw*
  *Vanaf 50 personen berekenen wij € 12,75 per persoon
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.

TIP 1 - Karaoke

U kunt het Après skifeest uitbreiden met uw eigen karaokeshow. Met maar liefst 1910 Engelstalige, 301 Nederlandse en 70 Duitse Hitknallers voegt u een leuke act toe aan uw party. Met één of twee grote Tv-Schermen kunt u alle hits meezingen. Na afloop volgt er desgewenst een puntentelling automatisch op het scherm. Onze entertainer maakt er samen met u een ervaring van om nooit te vergeten! Voor de toevoeging betaald u € 175,00 incl. btw.

TIP 2 - Après Ski Artiest

Maak uw feest compleet met een Après ski artiest op uw feest. Kies voor een bekend duo als De Dikdakkers (o.a. Cowboys & Indianen), de Zware Jongens (o.a. Jodeljump), Cooldown Café (o.a. Hey Baby) of De Alpenzusjes (o.a. Hutje Op De Hei, Naar Voren Naar Achter). Uiteraard kunt u ook kiezen voor lokale helden als Lytse Hille, Ein Prosit of Zanger Rinus. Prijzen op aanvraag.

TIP 3 - Spijkerbroekhangen & Truss Caré

Deze hilarische activiteit is een leuke aanvulling op uw arrangement. Hoe lang kunt u aan een lederhosen hangen? Samen met het spijkerbroek hangen komt er een truss carré mee die over de dansvloer heen staat. Dit maakt het feest nog net even iets completer. In de truss carré hangen behalve de lederhosen diverse discolampen en effecten. Kortom; een leuke activiteit èn een spetterende lichtshow. Voor deze toevoeging betaald u € 275,00 incl. btw. Vanaf 120 personen is de Truss Carré, Spijkerbroekhangen en Karaoke inbegrepen.