Amsterdamse Avond

Een lekker ouderwetse feestavond in Amsterdamse stijl, een leuk idee voor uw bedrijfsfeest! Wij verwelkomen u graag met een 'Pikketanissie', Mokums voor een borrel. Wij zorgen voor het gevoel dat u in de Jordaan zelf bent.

Naast bekende Amsterdamse smartlappen van artiesten als René Froger, André Hazes, Dries Roelvink, Johnny Jordaan, Willeke Alberti en Koos Alberts is er natuurlijk ook genoeg ruimte voor uw eigen hits. En bent u nou echt fan? Dan kunt u uw lievelingshit zelf voordragen tijdens de karaoke, waar alle hits op een grote televisie te volgen zijn.

De Amsterdamse Avond bestaat uit een compleet decor, DJ Booth, uitgebreide licht- en rookshow, karaoke en vrijblijvende activiteiten gepresenteerd door een ervaren entertainer. Er zijn diverse Oud-Hollandse Spelletjes, we houden een mini-workshop 'Plat Amsterdams', spelen een ronde Smartlappen Bingo, is er een dartbaan en liggen er verschillende kaartspellen op tafel.

Amsterdamse Avond

 

 

 

 

 

Tijdsduur Plm. 4 uur (5 uur ook mogelijk)
Kosten € 510,00 per groep tot 40 personen, inclusief 6% btw.*
  *Bij groepen groter dan 40 personen berekenen wij € 12,75 per persoon.
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.

 

TIP 1 - Truss Caré & Extra Grote Lichtshow

Maak uw dansvloer compleet door er een Truss Caré overheen te zetten! In de Caré hangt een extra grote lichtshow met mooie effecten als Moving Heads, Waaiers, Rookmachines en spiegelbollen. Deze optie is standaard bij groepen groter dan 75 personen, maar is ook bij te boeken voor € 250,00.

TIP 2 - Extra Entertainment.

Rust tussen het dansen even uit met extra entertainment en activiteiten zoals een schiettent met pistool of geweerschieten, spijker slaan, bierpulschuiven, kipgooien, lasso werpen en meer. Voor deze optie betaald u € 285,00 en is inclusief begeleiding.

TIP 3 - Amsterdamse Artiest.

Maak uw Amsterdamse Avond compleet met een artiest uit Amsterdam of een acoordeonist die de bekende wijsjes voorspeelt. Mick Harren, Peter Beense of een André Hazes look-a-like. Wij regelen het graag voor u!